Csiky Feri a 9.b-ben

(rég tovatűnt kreativitásom okán idén a bejegyzések címei az aktuális hetet jelölik, ha több van, kapnak a-b-c jelölést... tehát Feri nem iratkozott be hirtelen a gimibe...)

mindig nagy öröm, ha valamely RKC kolléga elfogadja a meghívásom vendégelőadóként egy-egy óra levezénylésére (mert ekkor ugye én végre lógathatom a lábam :)), igy járt már nálam Bazsika, Ricsi és most végre Feri cimborám is... (elég nehezen jött ugyan össze...)

van egy olyan érzésem, hogy ezeken az órákon én tanulok a legtöbbet (bár nem gondolom, hogy ez baj), ez alkalommal az asszimmetria-deadlift-swing tengely mentén indulva eljutottunk a TGU-Press határáig... nem kis anyag, a résztvevők egy része ennek hatására erősen érezte később a combjában-fenekében a "rehabilitációt"... másik jellemző meglepetés volt, az azt hittem, már tudok swing-elni :(... de ami az egész alkalmat leginkább összefoglalja: mindenkinek szüksége van legalább néhány havonta ilyen alapos technikai felülvizsgálatra...

a jó hír, hogy épp erre vannak a kettlebell rehab szemináriumok!

(kis önreklám:) nyomás fel az arckönyvre, xpit csoportba feliratkozni - pezsegni - és onnan értesülni a legközelebbi szemináriumokról! (jó, lehet esetleg Ferinél hírlevélért kuncsorogni, vagy csak olvasni a blogját szorgalmasan...)

volt két edzésem még a héten, bár mindkettő beszélgetős-dekoncentrált hangulatban, na ez nem nekem való, és igyekszem is elkerülni:

márc. 3. szerda

5/5 MP 16kg
5/5 BUP 12kg, x3
2/2, 3/3, 2/2, 1/1 BUP 16kg
5/5 BUC 16kg, x3
3/3 MP 16+12kg, x3

márc. 4. csütörtök

3x3as létra MP 16+12kg

legjobbakat a féltérdűek uniójának nevében is!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

SziA!

Részemről a szerencse! :) Jó kis csapat, kemény edzőbá! :)

Legközelebb a haladó csoportba igyekszem belopni magam... ha lehet... :)

Üdv, F.

babzsak írta...

várunk!