UFC95

sikerült egy annyira jó show-t összehozni megint (a 92 a 2008as év legjobbja volt, ezután a 93, 94 elég lapos lett), hogy muszáj leírnom, bocs

spoiler alert!

mostanában megnéztem pár gálát (fedor és wanderlei pride meccsei, k-1 dynamite, dream6) japán nyelven, és rengeteget ad az élményhez, ha értem is a kommentárt... tized ennyire sem élveztem volna Koscheck leütését (bár ellenszenves figura), ha nem oltják épp ennyire Thiago kéztechnikáját... aztán derült égből uppercut... és tökéletes volt a bírói közbelépés is. (szerintem)

sokat elárul a gáláról, hogy a 10 küzdelemből csak 8 ment végig, és ebből 9 adásba is került!

mindig érdekes (és fehér holló mód ritka manapság) olyan fightert látni, aki egy stílust képvisel, de azt magas fokon... ilyen srác a '07es ADCC győztes Demian Maia, aki ötödik UFC meccsén a negyedik subbmission of the night bónuszt hozza el... jó ütemben halad Anderson Silva felé :)
(ha minden igaz segédedző volt valamelyik TUFban?)

a fő mérkőzés nem hozott annyi izgalmat, mint amennyi lehetőség benne volt, de nagy kedvencem (szigorúan csak a ringben, egyébként nem) Diego hozta a meccset, tűrhetően sikerült a bemutatkozása a fogyasztás után... (18 kilót dobott le??!)

a következő összecsapás szűk két hét múlva, Quinton Jacksonnal a főszerepben (és talán Matt Hamil is villant valamit) jónak ígérkezik, de addig még lesz nekünk hazai gálánk is: febr. 28. Budapest... Ignasov, Török, Halmi...

pacsi

Nincsenek megjegyzések: