mostanában

kicsit eltűntem ugyan, de ennek egyetlen oka, hogy egyszerűen sosem unom meg bámulni Bazsika swinges videóját... hallgatásom tehát semmiképp sincs összefüggésben az új munkahelyemmel (ugyanazt, máshol többet), az ebből egyenesen következő leterheltséggel... stb.

pár szóban az elmúlt időszakról: szeptember vége felé a funkcionalista edzés nigériai körleveleként terjedt a hír, hogy Radnai Tamásék edzőket keresnek az új HITS GYMbe, és az sem volt titok, hogy a jelentkezőket gyakorlati felkészítés/tesztelés várja. bár az álomállás megszerzése nem lehetett számomra cél sajnos, én "bepofátlankodtam" a folyamatba, és néhány alkalommal sikerült részt vennem a műhelyfoglalkozásokon...
sem Tamás személye, sem a Crossfitt Budapest tevékenysége nem volt ismeretlen előttem, így elég nagy elvárásaim voltak, amik rendre teljesültek is, így bátran ajánlhatom az ország egyik legjobb edzőtermét... (ha meg a belvárosi szuterén a vonzó, tudok nagyon jót olyat is ;))

valójában mindenkit ez érdekel, tehát: megy az edzés, ha valamilyen eredményre vezet, még részleteiben is beszámolok róla esetleg... a tegnapi után - egyszerű 2/2 nyomás 32essel 7szer - még ballal nyomtam 4et a 32esbe úgy, hogy legalább két ismétlés volt a sorozatban! (ez ebben a formában PR)

szóval van fejlődés, a mértékét lássuk meg.

most szombaton ugrálunk kicsit, jövő vasárnap pedig Fittarénáskodunk...

addig is pacsi.